Onderhoud

Lammertink Vastgoedzorg is VGO-gecertificeerd, waardoor onze opdrachtgevers zijn gegarandeerd van een betrouwbare en deskundige onderhoudspartner die onderhouds- en investeringsopgaven op resultaatgerichte wijze uitvoert. Doordat wij vooraf gezamenlijk met onze opdrachtgevers kwaliteitsniveaus definiëren en prestatie-eisen vaststellen, weten wij precies waar zij waarde aan hechten. Op die manier kunnen wij het meest geschikte onderhoudsscenario opstellen, waarbij de onderhoudskosten voor onze opdrachtgevers voorspelbaar en beheersbaar blijven over een lange periode.

Wij stellen onderhoudsscenario’s op met een helder doel voor ogen: een zo hoog mogelijke bewonerstevredenheid. Door bepaalde onderhouds- en renovatiewerkzaamheden met elkaar te combineren, ervaren bewoners zo min mogelijk overlast over een lange termijn. Hierbij is samenwerking met onze opdrachtgevers essentieel: door goede communicatie kunnen wij de verwachtingen van bewoners managen en komen zij niet voor verrassingen te staan. Bij ingrijpende veranderingen organiseren wij bewonersavonden, waarbij wij hen niet alleen informeren, maar ook betrekken bij wat er komen gaat.

Wat doen wij?

Lammertink Vastgoedzorg is gespecialiseerd in onderhouds-, verduurzaming-, en renovatiewerkzaamheden. Wij denken graag mee over lange termijnoplossingen en duurzaamheidsvraagstukken. Mede dankzij onze isolatie-tak zijn wij in staat oplossingen te bedenken die zorgen voor lagere energielasten en meer wooncomfort en kunnen wij deze efficiënt integreren in onderhoudsscenario’s.

Meer weten? Neem contact op

Waarom Lammertink?

Samenwerken met Lammertink Vastgoedzorg betekent duidelijke communicatie, werken volgens planning en zekerheden op korte en lange termijn.

“Lammertink Vastgoedzorg heeft de kennis en de kunde om de totale buitenschil van gebouwen efficiënt in optimale staat te houden. In één woord: klasse” – Zorgaccent


Meer weten? Neem contact op

Garanties

Bij Lammertink Vastgoedzorg bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Nauwe samenwerking
  • Lage exploitatiekosten
  • Hoge duurzaamheid

 

  • Langdurige zekerheid
  • Actuele kennis en expertise
  • Kort plan- en uitvoeringsproces
  • Goede balans tussen korte en lange termijn

een selectie van Projecten waar wij trots op zijn

Locatie: Enschede
Datum: 27/03/2023
Status: Lopend
Lees meer
Locatie: Almelo
Datum: 23/11/2020
Status: Afgerond
Lees meer
Locatie: Twente en Salland
Datum: 01/01/2015
Status: Lopend
Lees meer

Oog voor kwaliteit Onze keurmerken

Wij zijn trots de volgende keurmerken te mogen dragen.