Verduurzaming

Onze opdrachtgevers staan voor grote verduurzamingsopgaven. Met name corporaties ambiëren hun gehele bezit voor 2050 energieneutraal te maken. Wij denken graag met hen mee om in deze vraagstukken te adviseren. Lammertink Isolatie is volledig gespecialiseerd in het energetisch verbeteren van woningen. Doordat wij deze specialistische kennis zelf in huis hebben, kunnen wij de diverse mogelijkheden middels onze RGS-methodiek efficiënt integreren in onderhoudsscenario’s.

Verduurzamingsprojecten hebben een relatief grote impact op bewoners. Vaak worden tijdens deze projecten diverse werkzaamheden gecombineerd, zoals glasvervanging, isolatiewerkzaamheden, vervanging van draaiende delen en kozijnen en installatiewerkzaamheden. Daarom richten wij ons hier extra op. Al vanaf de initiatieffase betrekken wij de bewoners door bijvoorbeeld een avond te organiseren en input op te halen vanuit de wijk.

 

 

Wat doen wij?

Lammertink Vastgoedzorg is gespecialiseerd in onderhouds-, verduurzaming-, en renovatiewerkzaamheden. Wij denken graag mee over lange termijnoplossingen en werken hierin volgens de RGS-methodiek. Op basis van de complexstrategie van de opdrachtgever werken wij met een team van partners een (aantal) uitgebalanceerde scenario’s uit, waarin kosten en baten duidelijk tegen elkaar worden afgewogen.

 

Waarom Lammertink?

Samenwerken met Lammertink Vastgoedzorg betekent duidelijke communicatie, werken volgens planning en zekerheden op korte en lange termijn.

 


Meer weten? Neem contact op

Garanties

Bij Lammertink Vastgoedzorg bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Heldere communicatie
  • Sterke planning
  • Correcte prijsvorming

 

  • Actuele kennis en expertise
  • Goede nazorg
  • Kort plan- en uitvoeringsproces
  • Ervaren vakmensen

een selectie van Projecten waar wij trots op zijn

Locatie: Almelo
Datum: 31/08/2020
Status: Afgerond
Lees meer
Locatie: Goor en Lochem
Datum: 15/12/2020
Status: Afgerond
Lees meer

Oog voor kwaliteit Onze keurmerken

Wij zijn trots de volgende keurmerken te mogen dragen.