24 november 2022

Strategiesessie 2023

Bij Lammertink Vastgoedzorg hanteren we de pay-off: perfect voor elkaar. Dat willen wij zijn voor onze opdrachtgevers, voor onze collega’s én wij willen onze werkzaamheden ‘perfect voor elkaar’ hebben uitgevoerd.

Dagelijks zijn wij daarom bezig om verschillende zaken te optimaliseren en onze visie verder in praktijk te brengen. Op 24 november organiseerden wij een strategiesessie met al onze kantoorcollega’s, vakmannen én vakvrouw waarin wij het beleid voor 2023 hebben gepresenteerd. Kort samengevat richten wij ons in 2023 verder op de volgende pijlers:

  • RGS bij woningbouwverenigingen;
  • RGS bij zorginstellingen;
  • Renovaties met vaste partners in bouwteamverband;
  • Houtskeletbouw

Daarnaast staat 2023 in het teken van het aantrekken van nieuwe collega’s. Binnenkort gaat onze campagne van start, waar wij erg trots op zijn. Volg ons op LinkedIn en Facebook  om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen.

Wij zijn trots op onze loyale collega’s en daarom bezoeken we in januari 2023 met alle collega’s van Lammertink Vastgoedzorg, Lammertink Isolatie én al hun partners voor de derde keer Winterberg voor een fantastisch weekend (après)skiën met elkaar.

Wij kijken terug op 2022 als een mooi jaar vol ontwikkelingen waaronder nieuwe RGS-opdrachtgevers, nieuwe collega’s én nieuwe inzichten. Traditiegetrouw vatten we deze eind december weer samen middels een artikel op onze website: wordt vervolgd!